10 weetjes over mij

10 weetjes over mij

Omg, als ik dit schrijf kijk ik op mijn telefoon en ik zie dat het alweer bijna 24 april is! De dag dat ik vorig jaar mijn eerste bericht postte op Interior32. Vandaag, de dag dat jij dit leest is het 24 april en bestaat Interior32 dus alweer een jaar. EEN JAAR! Ik vond het daarom tijd worden om wat meer prijs te geven van de persoon die achter deze blog zit. Vandaar dat er in dit bericht 10 weetjes over mijzelf staan.

Een

Ik vind het heerlijk om te dansen. Ik heb altijd als hobby gedanst, jazz-dance. Sinds dat ik 5 of 6 jaar was tot vorig jaar. Met dansen kan ik mijn hoofd helemaal leegmaken en opgaan in de muziek. Als ik thuis ben heb ik dan ook heel vaak muziek aanstaan.

twee

Ik hou van koken. Ik probeer elke week wel een nieuw gerecht uit omdat ik het saai vind om te vaak dezelfde gerechten te eten. Eigenlijk vind ik alle keukens lekker, maar mijn favoriet is de Italiaanse keuken. Mijn minst favoriete keuken is de Nederlandse haha, in de twee jaar dat we samenwonen heb ik pas 1x aardappels gekookt en dat was omdat zo het recept van HelloFresh was hihi.

drie

Ik ben ontzettend slecht in laat naar bed gaan. Altijd al geweest. Het liefste ga ik rond 10 uur, half 11 naar bed of ik doe alvast een dutje op de bank haha. Ga ik toch een keer stappen dan drink ik vooraf thuis altijd een of twee espresso’s.

vier

Ik ben een perfectionist. Dat heeft me tot nu toe heel veel opgeleverd, bijvoorbeeld een diploma, een leuke baan en een eigen huis. Maar daarentegen ben ik ook heel kritisch op mezelf vaak kan alles beter en geef ik af en toe te weinig credits aan mezelf. Gelukkig ben ik me hiervan bewust geworden en kan ik dit steeds beter loslaten.

vijf

Ik ben een rommelkont. Bij ons thuis is het vaak een ‘georganiseerde chaos’. Dan liggen er bijvoorbeeld stapels papieren op de eettafel en in de slaapkamer is een berg kleren ontploft haha. Maar ik weet meestal wel precies in wel stapeltje ik moet zoeken om iets te vinden. Als ik dan foto’s voor Instagram maak dan wordt alles naar een kant van de kamer geschoven voor de perfecte foto haha.

zes

Ik kan ontzettend genieten van buiten zijn. Lekker in de tuin in het zonnetje zitten en luisteren naar de geluiden buiten. Sinds oktober vorig jaar hebben we een hond, Senna, ik verheug me nu al om met haar in de zomer lekker in de weilanden te kunnen gaan wandelen.

zeven

Ik heb totaal geen groene vingers. Eigenlijk alle planten in ons huis zijn uitgezocht op hun ‘low maintenance’ eigenschap en de looks natuurlijk. Desondanks is het me toch gelukt om een cactus dood te laten gaan (te weinig water – oeps). De enige plant die het echt ontzettend goed doet is de monstera. Dat ding is serieus dubbel zo groot geworden sinds dat we deze gekregen hebben van mijn schoonouders toen we gingen samenwonen. Inmiddels staat er een hele constructie van bamboe in om de plant enigszins rechtop te houden.

acht

Ik vind het leuk om telkens weer iets te veranderen in huis. Ik schuif met accessoires zowel binnen als buiten. Zelfs de badkamer en het toilet moeten eraan geloven haha. Wel heb ik zo mijn favoriete accessoires zoals twee stenen hoofden die we van mijn ouders kregen toen we gingen samenwonen. Die twee staan eigenlijk altijd ergens in de woonkamer.

negen

Ik houd veel meer van hartige dingen dan van zoete dingen. Mij maak je veel blijer met een tafel vol tapas dan een flink stuk slagroomtaart. Lekker glaasje wijn erbij (want bier lust ik niet..) en dan kan voor mij de avond niet meer stuk.

tien

Ik vind het leuk om series op Netflix te kijken. Zeker in de winter als het super slecht weer is vind ik het heerlijk om met een kop thee en een dekentje te Netflixen. Mijn favoriete series op dit moment zijn Designated Survivor, Prison Break, Gilmore Girls (me-time hihi) en Grand Designs (echt een geweldige serie over mensen die een huis gaan bouwen). Ik houd alleen niet van enge series of films, ik ben namelijk echt een schijterd en dan doe ik geen oog meer dicht haha!

 

 
Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een beter beeld van mij te krijgen. Dankjewel dat jullie altijd mijn berichten lezen, dat waardeer ik echt heel erg! En dat er nog veel meer jaren Interior32 aan mogen komen!

10 weetjes over mij

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram , Facebook & Bloglovin’