Grote ramen

10x Grote ramen

Ik houd ervan als een huis grote ramen heeft. Er komt dan ontzettend veel licht binnen, wat de ruimte ook meteen ruimtelijker maakt. Hoe groter de ramen hoe beter.

Het soort raam en het materiaal bepalen ook de sfeer in een kamer. Heb je bijvoorbeeld een raam met een dun kozijn, dan geeft dit een minimalistisch en modern effect. Een raam met een gedetailleerd kozijn geeft een romantisch en gezellig effect. Net zoals een stalen kozijn geassocieerd wordt met industrieël en een houten kozijn met landelijk.

Mijn droomhuis zou aan de achterkant helemaal uit glas met stalen kozijnen bestaan. Schuifpuien, openslaande deuren of zo’n prachtige glaswand die je helemaal kunt wegklappen. Het liefste met een zo dun mogelijk kozijn. Het lijkt me geweldig als je huis zo verbonden is met de tuin.

Ik heb hieronder mijn favoriete foto’s van woningen met grote ramen voor jullie verzameld. Kijk en geniet!


Remodelista

Derek Swalwell

Bloglovin

Picslovin

Coco Lapine

Source unknown

The Ultra Linx

Paul Warchol Photography

Wonen met lef

Homedesignetc.

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.