7x Manden als muurdecoratie

Weet je nog niet precies wat voor decoratie je aan de muur wilt hangen? Of wil je je huidige muurdecoratie veranderen, maar wil je niet gewoon een foto of een schilderij aan je muur hangen? Manden zijn helemaal hip als het om muurdecoratie gaat. 

Je kunt verschillende sferen creeëren door verschillende soorten manden aan de muur te bevestigen. Gebruik je manden die van lichte materialen gemaakt zijn dan krijg je een scandinavische sfeer. Gebruik je manden waar een donkerdere kleur in geweven is dan creeërt dat een meer tropische sfeer.

Verder kun je je helemaal uitleven qua creativiteit. Hang een enkele mand op of maak er een groep van en mix en match verschilende soorten manden. Verschillend in patroon, kleur, materiaal of wijze waarop de manden gevlochten zijn.
Ook de ondergrond van de muurdecoratie kan de sfeer die de decoratie geeft veranderen. Zoals je op onderstaande foto’s kunt zien. Ik vind het echt prachtig die manden als muurdecoratie!

Budgettip: Je hoeft niet per se voor een mand te kiezen om die aan je muur te hangen. Je kunt ook prachtig gevlochten placemats vinden (bijvoorbeeld deze), die ook heel mooi aan je muur zullen staan voor een stuk minder geld.

Mand aan muur 3
Designcollector
Manden aan muur 4
Source unknown
Mand aan muur 1
Ikea
Manden aan muur 5
Source unknown
Manden aan muur 7
Source unknown
Manden aan muur 6
COCOON
Manden aan muur 8
The Interiors Addict

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.