Back to school

Back to school: maak studeren/werken leuk!

Helaas is het einde van augustus alweer in zicht. Dat betekent dat de dik verdiende zomervakantie er helaas alweer op zit en dat je alweer bijna achter je schoolbank (of voor de werkende mensen je bureau) mag kruipen. Zeker in het begin is het niet makkelijk om afscheid te nemen van die heerlijke zomeravonden. Maar met deze artikelen, wordt het studeren/werken toch alweer een stuk leuker.Deze bureauartikelen zorgen ervoor dat je zin hebt om weer aan de slag te gaan!

Waarom zou je een saai basic schrift gebruiken voor je aantekeningen? Met deze leuke notebooks krijg je spontaan zin om aantekeningen en to-do lijstjes te maken.

Notebok HEMA
HEMA, €4
Notebook Twentysomethin
Twentysomethin, €11,95

Blaadjes die je niet kwijt wilt raken kun je natuurlijk met een gewone paperclip vastzetten, maar deze kleerhanger paperclips zien er toch veel leuker uit?
Paperclip kleerhanger HEMA

HEMA, €1,50

Zorg dat je slaapkamer of studeerkamer zo is ingericht dat je je goed kunt concentreren. Prulletjes die je kunnen afleiden berg je op zodat je ze niet meer ziet. Daarnaast kun je een aantal posters ophangen (of inlijsten) die je motiveren. Ga op zoek naar teksten die positiviteit uitstralen. Zodat je, zelfs als je geen zin hebt, toch dat verslag of die rapportage voor morgen afmaakt.

Quote Poster Etsy

Etsy, €16,39

Naast dat je studeerkamer rust en positiviteit uit moet stralen, is het ook belangrijk dat je werkplek goed verlicht is. Kies voor een bureaulamp die je makkelijk kan verstellen, zodat je altijd kan zorgen dat je goed licht hebt.
Bureaulamp Stockholm Xenos

Xenos, €29,99

Om al je harde werk niet kwijt te raken, of je presentatie mee te nemen naar werk/school is een usb stick natuurlijk super handig. Er zijn tegenwoordig hele leuke usb sticks te koop tegen een leuk prijsje. Dus waarom zou je niet voor een stylish exemplaar gaan?

Usb stick wood Etsy

Etsy, €12

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.