Bloempotten maar dan anders

Bloempotten, maar dan anders: 5x inspiratie

Vind je het leuk om planten in huis neer te zetten, maar ben je uitgekeken op die gewone bloempotten? Je hoeft een plant niet persé in een bloempot neer te zetten.Het ziet ook ontzettend leuk uit om je plant in een mooie mand neer te zetten.Tegenwoordig zijn manden in allerlei verschillende materialen te verkrijgen: riet, rubber of metaal.
Je kunt ervoor kiezen om een rieten mand in een natuurlijke kleur te laten, maar het is ook erg leuk om de mand in een ander kleurtje te verven. Spuit de mand bijvoorbeeld wit of gebruik een restje verf dat je al ergens anders in huis gebruikt hebt. Op die manier voer je de kleuren die je al in huis hebt nog verder door in je interieur. Je kunt de mand helemaal verven, of verf een helft. Wees creatief!
Voor een stoer, industrieel effect kun je een kamerplant ook in een mand van gerecycled rubber of metaal zetten. Bij metalen manden is het leuk dat je er doorheen kunt kijken. Zet een een plant in een leuke kleur bloempot in de metalen mand of vul een klein mandje met verschillende bloempotjes voor een leuke tafeldecoratie.

Wat ik zelf ook erg leuk vind is een plant in een papieren zak zetten. Gebruik wel een basic waterdichte bloempot om de plant in te zetten. Zo voorkom je dat de papieren zak nat wordt.

Plant in rieten mand
Interieur-Coosje
Plant in mand van gerecycled rubber
Source unknown
Plant in draadmandGrafitgrå
Kleine bloempotjes in draadmand
Laurette Cino
Plant in papieren zak
My white obsession

Liefs, Dewi
∴  Instagram & Facebook ∴

0 gedachten over “Bloempotten, maar dan anders: 5x inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.