Concrete interior

Concrete interior

Beton. Mensen vinden het kil, niet afgewerkt en associëren het eerder met een bouwval dan met een prachtig huis. Maar ik ben er helemaal fan van, en misschien jij ook wel na het zien van deze foto’s.

Wij hebben een aantal elementen in ons huis die gemaakt zijn van een beton-look-materiaal. Logisch, want een tafel gemaakt van echt beton kun je natuurlijk nooit meer verplaatsen (tenzij je toevallig de sterkste man van Nederland bent natuurlijk). Onze eettafel met bijbehorende eetbank en onze salontafel hebben allebei een betonlook. Daarnaast lijken de tegels op onze badkamer en ons toilet ook op beton.

In tegenstelling van wat je normaal van beton zou verwachten vind ik beton een heel warm materiaal. Het geeft meteen sfeer en karakter aan je ruimte. Beton is ook een heel veelzijdig materiaal. Je kunt het namelijk heel stoer gebruiken in je ruimte door het te combineren met donkerdere kleuren zoals donkerblauw, donkergroen of zwart. Maar door het te combineren met lichte kleuren zoals wit of pastelkleuren, krijg je een heel lief effect.

Daarnaast kun je beton op heel veel manieren laten terugkomen in je interieur. Denk aan het werkblad in je keuken, tafels, op je muur, als vloer, zelfs als plafond (wie weet heb je een prachtig onafgewerkt betonnen plafond in je woning!) en natuurlijk in verschillende interieur accessoires.

 

A photo posted by Dewi (@interior32) on Sep 3, 2016 at 12:20am PDT

 

Beton badkamer
Homedesignetc
Beton keuken
Source unknown
Beton slaapkamer
Source unknown
Betonplafond
Morten Holtum
Betontrap
3ARCH and The Black Rabbit
Betonvloer
Peter Krasilnikoff and Studio David Thulstrup

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.