Cozy gardens

Cozy gardens: 6x inspiratie

Buiten is het, na een periode van dikke truien, sjaals en plaids, eindelijk lente geworden. En dan krijg ik meteen zin om onze tuin in orde te maken! Nieuwe plantjes halen, planten snoeien, onkruid tussen de stenen uithalen. Uiteraard hoort daar ook het gezellig maken van de tuin bij (mijn favoriete bezigheid).

Ik ben sinds vorig jaar fan van solarlampionnen in de tuin. Deze lampionnen laden zichzelf overdag op en beginnen te branden zodra het gaat schemeren, zo ziet je tuin er ‘s avonds meteen gezellig uit zonder dat je iets hoeft te doen!

Zodra de zon dan ook een beetje schijnt, zit ik met mijn kont in de tuin te relaxen. En als het ‘s avonds wat afkoelt pak ik er een heerlijke plaid erbij. Heerlijk!

Hieronder 6x inspiratie voor cozy tuinen waar je de hele dag (en avond) in wilt vertoeven:

A photo posted by Dewi (@interior32) on

Cozy gardens 1en.housedoctor.dk

Cozy gardens 2viewofcarla.de

Cozy gardens 3bohodecochic.com

Cozy gardens 4bloglovin.com

Cozy gardens 5deco-cool.com

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.