Uitgelichte afbeelding feestversiering

Feestversiering voor interieurlovers

Heb je dat ook altijd dat als je een feestje geeft dat je de kriebels krijgt van die standaard feestversiering? Plastic vlaggetjes en ballonnen in de meest felle kleuren. Nu ben hou ik, zoals jullie misschien al gemerkt hadden, van mijn interieur en heb ik een kleine allergie voor felle kleuren. Wist je dat je ook je huis mooi kunt versieren? Ik laat je zien hoe je feestversiering een toevoeging wordt voor je interieur.

Honeycomb balls in plaats van ballonnen

In de twee jaar dat ik nu met mijn vriend samenwoon hebben wij nog nooit met ballonnen versierd. En ik heb ze nog geen moment gemist. Ik heb in plaats van ballonnen voor honeycomb balls gekozen. Deze hebben als grote voordeel dat je ze na afloop niet kapot hoeft te prikken, maar dat je ze netjes kunt opvouwen en ze weer kunt gebruiken voor het volgende feestje!
Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in de meest prachtige kleuren en ze zien er ook nog super fluffy uit.

Feestversiering honeycomb ballsEtsy, thepartiesthatpop

folieballonnen

Wil je toch ballonnen gebruiken? Sinds een paar jaar zijn folieballonnen helemaal hip als feestversiering. Gebruik de cijfers voor je leeftijd of leef je uit en maak bijvoorbeeld met letterballonnen happy birthday!
Je kunt deze ballonnen opblazen en ergens ophangen of je gebruikt helium en je maakt ze vast aan een zwaar voorwerp zodat ze niet wegvliegen.

Feestversiering folie ballonUrbanoutfitters

Slingers

Er zijn tegenwoordig zo veel leukere slingers te koop dan de standaard plastic-driehoek-vlaggetjeslijn. Kies bijvoorbeeld voor een exemplaar met vlaggetjes van schoolbordpapier, zodat je zelf een leuke tekst of een leuk patroontje erop kan tekenen. Of kies voor een zogenaamde tasselslinger, een slinger met allemaal kwastjes van papier eraan. Natuurlijk kun je zelf ook heel leuk een vlaggetjeslijn maken met stofjes die je zelf kunt uitkiezen (binnenkort komt hier een DIY van online).

Feestversiering tassel slingerEtsy, Blushbazaar

kleurgebruik

Ik vind het leuk om de kleuren enigszins rustig te houden. Het hoeft niet allemaal wit of zwart te zijn, het is tenslotte feest! Kies bijvoorbeeld een kleur – groen – en varieer in de tinten groen die je gebruikt. Gebruik heel donkergroen (of blauw) en varieer met de kleuren tot mintgroen. Het is ook leuk om een zachte accentkleur erbij te gebruiken bijvoorbeeld roze, zoals je op onderstaande foto ziet.
Vind je het lastig om kleuren bij elkaar te zoeken? Ga dan naar de bouwmarkt en zoek verschillende kleurenwaaiers bij elkaar van kleuren die je mooi vindt. Op een strook vind je al verschillende tinten van dezelfde kleur en kun je makkelijk zien welke mooi bij elkaar passen.

Feestversiering kleurgebruikVtwonen

Hopelijk heb je iets aan deze tips en is ook jouw feestversiering op het volgende feestje spot on!

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram , Facebook & Bloglovin’