Hippe huisdieren

Hippe huisdieren

Volgende week is het zover, wij krijgen dan eindelijk onze pup! Maar voordat zo’n beestje bij je komt wonen moet je een hele hoop spullen aanschaffen, waaronder een mand of een kussen. In de dierenwinkels viel mij op hoe weinig mooie dierenspullen er zijn. Dus deze week inspiratie voor mooie hondenmanden die helemaal in je interieur passen.

Voordat wij bij verschillende dierenwinkels op jacht gingen naar een mooi hondenkussen, hebben mijn vriend en ik al het hele internet afgestruind naar een mooi exemplaar. Maar via internet bestellen vond ik toch een beetje een risico. (want: ligt de mand wel lekker?) Dus toch maar langs de dierenwinkel.
Ik vond het heel lastig om een mand/kussen uit te zoeken. Wij krijgen een berner sennen, dus dat is wel een hond van formaat. Hier moesten we dus rekening mee houden met het uitzoeken van een kussen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Alle leuke kussens waren helaas een maatje te klein voor onze viervoeter en alle kussens waar zij wel op zou passen vond ik dan weer niet mooi. Zucht… Uiteindelijk zijn we voor een simpel zwart matje gegaan 1. omdat we niet precies weten hoe groot ze wordt 2. geen idee of ze het fijner vindt om op een matje te liggen of in een warme fluffy mand.

Ik ben op zoek gegaan naar mooie hondenmanden die perfect in verschillende interieurs staan. Hele minimalistische manden voor in een moderne inrichting of een stoere mand voor in een industriëel interieur. Een hond is immers een onderdeel van je familie, waarom zou je zijn/haar slaapplek dan niet ook bij jouw interieur betrekken?

Siro twist hondenmandModerne hondenmand. Een minimalistische hondenmand voor in een modern interieur.

Industriele hondenmand

Industriële hondenmand. Een stoere hondenmand voor in een industrieel interieur.

Hangmat hondenmand

Hangmat hondenmand. Heeft een grappig design voor in een modern interieur.

Joey high hondenmand

Joey high hondenmand. Deze hondenmand staat geweldig in een retro interieur.

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.