Groepjes bloempotten

Inspiratie: Groepjes bloempotten

Heb je een balkon, stadstuin of zoek je gewoon een manier om je terras op te fleuren? Met groepjes bloempotten bereik je precies dat. Balkons en de meeste stadstuinen bestaan helemaal uit steen. Door wat planten in bloempotten neer te zetten wordt dat balkon of die tuin meteen een stuk gezelliger. Zet een groep bloempotten bij elkaar in een hoek van de tuin of je balkon. Je kunt natuurlijk ook een groepje met kleinere bloempotten op je tuintafel zetten.

Bloempotten hebben een groot voordeel ten opzichte van vaste planten, je kunt ze gewoon verschuiven als ze in de weg staan. Een stadstuin is doorgaans niet heel groot. Mocht je eens een tuinfeest willen organiseren of krijg je veel gasten over de vloer voor een gezellige bbq, dan schuif je de bloempotten gewoon aan de kant. Daardoor heb je in één klap genoeg ruimte in je tuin.

Je kunt helemaal zelf bepalen hoe je groep bloempotten eruit komt te zien. Kies voor dezelfde soort potten in verschillende maten, verschillende soorten bloempotten in dezelfde kleur, een bonte verzameling van verschillende maten, kleuren en materialen.
Kies voor de beplanting voor dezelfde soort in alle potten of voor verschillende soorten in dezelfde kleur.

Bovenste rij v.l.n.r.: Sköna Hem, Marcus Harpur, Femina
Onderste rij v.l.n.r.: Instagram, Flickr

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.