Kleur bekennen blauw

Kleur bekennen: blauw

Blauw is een van de trendkleuren van 2016. En dat is misschien ook niet heel vreemd, van de kleur blauw worden we namelijk rustig. Iedereen heeft tegenwoordig een druk leven. We werken, gaan na het werk sporten en in het weekend willen we met vrienden afspreken of lekker stappen. Daarom is het heerlijk als je huis een oase van rust is, waar je lekker kunt bijkomen van een drukke week en weer genoeg energie op kunt doen om fit de nieuwe week te beginnen.

Voor deze trend mogen alle kleuren blauw; van donkerblauw, koningsblauw, tot staalblauw, turquoise, aquamarijn of ijsblauw. Je kunt kiezen om een hele muur blauw te verven voor een groots effect, maar je kunt de kleur blauw ook heel subtiel aan je inrichting toevoegen door enkele blauwe accessoires. Ik vind het zelf ook erg mooi om een stoere jeansblauwe kleur te combineren met donkergrijs, wit en zwart.

Mijn interieur is heel rustig qua kleur (lees: vooral wit, grijs en zwart). Maar als ik naar onderstaande foto’s kijk zou ik ook blij kunnen worden van een mooie blauwe muur.

Blauw 1bobedre.dk

Blauw 2vtwonen.nl

Blauw 3bloglovin.com

Blauw 4mandarinstone.com

Blauw 5fashionsquad.com

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.