kleur bekennen groen

Kleur bekennen: groen

Gisteren is officieel de herfst weer begonnen. Na een periode van zon, avonden buiten doorbrengen en barbeques (oke ook een hoop regen), gaan we nu een periode in waarbij de kaarsjes weer aangestoken mogen worden, je op de bank kruipt met een plaid en hele regenachtige dagen met Netflix doorbrengt. Daarbij horen ook warme kleuren, zoals bijvoorbeeld groen. Deze kleur gaan we nog heel veel zien dit najaar.

Groen kun je op heel veel verschillende manieren verwerken in je interieur. Heel simpel bijvoorbeeld door planten aan je interieur toe te voegen, op die manier laat je de kleur groen heel subtiel terug komen.
Om de kleur iets meer aanwezig terug te laten komen kun je bijvoorbeeld een of meerdere meubelstukken groen verven. Verf bijvoorbeeld een mooie oude kast in een vergrijsde groene kleur.
Wil je all the way gaan, dan kun je natuurlijk ook een hele muur (of een aantal muren) in een groene tint verven. Verf de hele muur, maak er een vlak op of verf een soort lamberisering met een unfinished look. Leef je uit en maak je huis gezellig met de vele mooie tinten groen.


Happyhome photo by Jeroen van der Spek

Jonas Ingerstedt for Folkhem

Zwartwitenhout.nl

Leslie Shewring’s studio via decor8

Vtwonen

La Maison d’Anna G.

Peter Kragballe for Cereal Magazine

Mechant Design

Terkultura

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.