Kleur bekennen: okergeel

Het is een gewaagde kleur, waar niet veel mensen aan durven te denken als ze een nieuwe kleur voor hun muur overwegen. Maar tegelijkertijd is het ook een kleur die ontzettend veel sfeer en vrolijkheid in je interieur brengt. Zoals je al in de titel hebt kunnen lezen heb ik het over de kleur okergeel.

Als mensen de kleur okergeel in de herfst in de bladeren van de bomen zien vinden ze het prachtig, maar om deze kleur in hun interieur te introduceren gaat toch vaak een paar stappen te ver. Deze kleur kan echter ontzettend veel sfeer en gezelligheid in je interieur brengen en daar heus geen hele kamer okergeel voor te verven.

Kies voor een paar okergele accessoires zoals kussens, een poef of theelichthouders. Als je de kleur op meerdere plaatsen in je woonkamer in verschillende accessoires laat terugkomen verbindt dit je hele interieur tot een mooie eenheid.
Wil je een object in je interieur als eye-catcher dan kun je er ook voor kiezen om deze okergeel te verven en de rest van je interieur rustig te houden. Zo knalt die opgeknapte kast van de kringloop er bijvoorbeeld helemaal uit.
Ben je een echte daredevil? Ga dan voor een okergele muur, Verf de hele muur of een stuk van een muur, bijvoorbeeld een nis.

Okergeel is prachtig bij grijstinten, maar ik vind de combinatie met natuurlijke tinten ook prachtig. Combineer okergeel bijvoorbeeld met een vergrijsde groen tint voor die echte najaarsfeel.

Pinterest
Couleur locale
Studio8940
Elsasentourage
Decocrush
Levis
Colora

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.