Marquee lights

Marquee lights

Er is iets wat ik al een hele lange tijd aan mijn interieur zou willen toevoegen. En zoals je al aan de titel van dit artikel kan lezen is dat een marquee light.

Misschien weet je wel waar ik het over heb; die metalen (of houten) letters of symbolen met lampjes. Ze zijn in alle vormen en maten verkrijgbaar, maar ze zijn helaas niet makkelijk te vinden. Laatst was ik in de stad en toen vond ik een stalen marquee light in de vorm van een ster bij Sissy Boy. Een super stoer ding en ook niet al te duur! Wellicht dat deze binnenkort in ons huisje staat te pronken.

Marquee lights kun je eigenlijk neerzetten in elke ruimte in je huis. In de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of in de gang. Dit accessoire zorgt niet alleen voor wat extra licht op donkere plekken in je huis, maar ziet er ook nog eens leuk en stoer uit! Je zou misschien denken dat marquee lights alleen bij industriële inrichtingen passen, maar bijvoorbeeld een houten of een witte variant past ook makkelijk in een design of scandinavische inrichting.

Marquee light badkamer

Marquee light love

Marquee light plank

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.