Mijn favoriete 5 woonhotspots

Als ik in de stad een interieurwinkeltje vind dan moét ik daar gewoon even naar binnen! Gewoon even rondneuzen, kijken naar alle geweldige spullen. Ik heb vandaag mijn 5 favoriete woonhotspots opgesomd.

Festen, Maastricht

Festen is een winkel met een enorm assortiment. Van kleine meubels, accessoires, fashion, tot geweldige cadeautjes. Standaard ga ik hier even naar binnen als ik in Maastricht ben en ik zou er zo uren binnen kunnen blijven. Hun assortiment kun je omschrijven als industrieel en nét even anders.

In de winkel kun je ook een korte rustpauze maken, want je kunt in de winkel ook neerstrijken voor een drankje en een stukje gebak.

Festen is gevestigd in de Minckelersstraat (aan de overkant van de straat zit nog een kleiner Festen-winkeltje), in het centrum van Maastricht. Ze hebben ook een webshop.


Petite Passport

No Label interieur, Maastricht

Deze winkel heb ik zelf nog niet heel lang geleden ontdekt. Hun assortiment is een combinatie van hun eigen label en producten van kleine bedrijfjes en nieuwe ontwerpers. Achter het pand is ook een hele gezellige binnentuin waar de tuinmeubelen uitgestald staan. De sfeer van het assortiment is minimalistisch en scandinavisch.

No Label is ook gevestigd in de Minckelersstraat, in het centrum van Maastricht. Ze hebben ook een website.


Facebook No Label Interieur

Ça-Va, Heerlen

Ik heb dit winkeltje via een vriendin leren kennen. Het assortiment bestaat uit one-of-a-kind meubelstukken en stoere accessoires. Daarnaast maken ze ook keukens en meubelstukken op maat. De verf in ons huis is in deze winkel gekocht. Ze hebben een geweldig assortiment kalk- en krijtverf. De verf heeft een hele stoere matte look. De eigenaresse denkt ook écht met je mee en geeft een eerlijk advies.

Ça-Va is gevestigd in de Willemstraat in Heerlen. Op de website vind je alle nieuwe aanwinsten.


Facebook Ça-Va

Aqi, Valkenburg

Aqi is gevestigd in een prachtig oud pand in het centrum van Valkenburg. Het assortiment bestaat uit meubels, accessoires, maar ook hele leuke sieraden en tassen. De sfeer is scandinavisch met een landelijk tintje. Je zult in deze winkel veel lichte kleuren vinden.

Aqi is gevestigd in de Lindenlaan in Valkenburg. Ze hebben ook een website.

Facebook Aqi

September, Bocholtz

September is eigenlijk een bloemenzaak, maar ze hebben ook geweldige woonaccessoires. Deze winkel ligt niet heel erg in de buurt, maar soms rijd ik op vrijdag na het werk hierheen om mooie verse bloemen te kopen en naar alle mooie spullen te kijken (vaak blijft het daar niet bij 🙂 ) De eigenaresse is geweldig creafief en is altijd bereid om met je mee te denken welke vaasjes leuk bij elkaar passen of om je advies te geven in welke bloemen je het leukste kunt combineren.

September is gevestigd in de Wijngracht in Bocholtz. Bekijk hier hun website.

Facebook September

Wat is jouw favoriete woonwinkel?

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.