My interior wishlist uitgelichte afbeelding

Mijn interior wishlist

Ik houd ervan om in interieurwinkels rond te neuzen, zowel in de stad als online. En tja… dan zie je wel eens mooie spullen. Helaas is mijn beurs niet dik genoeg (en mijn huis niet groot genoeg overigens) om alles te kunnen kopen. Want wat moet je met drie salontafels en tien eetstoelen?:) Gelukkig kun je met accessoires veel meer wisselen! Ik heb vandaag een wishlist voor jullie samengesteld met zes interieuritems die ik graag ooit nog eens aan mijn huisje zou willen toevoegen.

My interior wishlist

HAY TRAY-TABLE

Ik vind deze tafeltjes echt prachtig. Het ontwerp is strak en minimalistisch. Doordat het frame zo dun is vallen ze ook bijna niet op in een ruimte. Eigenlijk de perfecte basis voor een interieur dus.

KNOT PILLOW

Ik vind deze knot pillows zó leuk! De vorm van deze kussentjes is zo anders dan een ‘normaal’ kussen, ik moet er gewoon heen blijven kijken.

PLANTENSTANDAARD VAN FERM LIVING

Zo’n plantenstandaard lijkt me echt heel mooi in huis, met bijvoorbeeld een hangplant erin. Dat is weer eens wat anders dan een bloempot op de grond of op een kast. Ook het minimalistische design weer vind ik ontzettend mooi.

MALA

Deze mooie hangers zijn handgemaakt in Bali. Ik vind de kleur van het hout en de kralen gewoon heel erg mooi.

HANGSTOEL

Mochten we ooit eens een grotere tuin hebben met een overdekt terras, zeker weten dan een hangstoel zoals deze er dan komt te hangen. Het lijkt me heerlijk om in zo’n stoel met een goed boek en een drankje je weekenden door te brengen.

GLAZEN BORD IITALA

Zoals ik laatst in dit artikel zei heb ik een dingetje met serviezen. Hoe mooi zijn deze prachtige glazen borden van Iitala? Ik zou deze borden als onderbord gebruiken bij mijn witte servies.

Heb jij items op je wishlist staan? Ik vind het leuk om te weten welke spullen jij graag aan je interieur zou willen toevoegen!

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.