Tafelklem

Musthave: tafelklem

Vorige week kwam ik op het internet deze geweldige tafeldecoratie tegen en ik wilde hem jullie niet onthouden. Het is een tafelklem, en wat mij betreft een musthave voor binnen én buiten. De tafelklem bestaat uit twee staanders die je op elke tafel kunt schroeven en een uitschuifbare stang die je kunt aanpassen van 150cm tot 250 cm. Mocht je tafel langer zijn? Geen probleem, je kunt namelijk zelf ook een stang van elk gewenst materiaal in de bouwmarkt kopen en deze in de staanders plaatsen.

Je kunt de tafelklem zowel binnen als buiten gebruiken. Binnen staat deze bijvoorbeeld geweldig boven je werkplek. Hang er je bureaulamp aan op, bakjes voor pennen en andere kantoorartikelen. Zo blijft je bureau netjes en vrij van allemaal prullen en het ziet er ook nog eens ontzettend stoer uit!
In de tuin kun je de tafel aankleden met hangplanten, of hang er solarlampionnen aan voor verlichting boven de tuintafel. Op die manier kun je ’s avonds toch nog gezellig aan de tuintafel natafelen, zonder dat je afhankelijk bent van een stopcontact. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De tafelklem is in drie kleuren te koop: zwart, wit en grijs. Hij is van het merk Deens.nl en is op de gelijknamige webshop te koop. (Mocht je op de webshop zijn, neem ook eens een kijkje naar alle andere leuke spullen)

Foto’s van Deens.nl

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Follow my blog with Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.