Hexagon tegels

Trend: Hexagon tegels

Er is een nieuwe trend op het gebied van wonen: de hexagon vorm. Tegenwoordig zie je steeds meer objecten in deze vorm in de winkels; kaarsenhouders, dienbladen of bijvoorbeeld spiegels. Maar sinds kort is deze trend ook te zien in de tegelbranche. Het is helemaal hip om hexagon tegels in je huis te laten terugkomen. 

Een zeshoekige tegel in plaats van de alom bekende vierkante of rechthoekige tegel dus. Door de aparte vorm krijgt je ruimte meteen een interessante twist. Deze tegels zijn niet alleen leuk om te gebruiken op je badkamer of op het toilet. Ze zijn ook ontzettend mooi om in je keuken te gebruiken. Bijvoorbeeld op de vloer, maar achter je werkblad staan ze ook heel leuk!
Wat ik zelf ook leuk en verrassend vind is om deze tegeltjes in de gang te gebruiken (vooral bij oudere huizen). De gang geeft toch de eerste indruk van een huis en door leuke, aparte tegels te gebruiken in de gang word je interesse naar de rest van het huis meteen gewekt.

Wil je echt all the way gaan met deze trend? Gebruik dan ook enkele hexagon-gevormde accessoires om de ruimte af te stylen.

Is je interesse gewekt voor deze trend en wil je deze tegels ook eens in het echt bewonderen? Dat kan bij Rutters & Smits Bouwmaterialen & Tegelhandel B.V..! Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op tegel- en sanitairgebied. Natuurlijk hebben zij dan ook deze hexagon tegels in hun assortiment opgenomen.

Hexagon marmer keuken
Homedit
Hexagon vloertegel badkamer
Trendenser
Hexagon tegels print
Luxuryabodes
Hexagon wandtegel grijs badkamer
Unknown source
Hexagontegel met hout
Instagram via @storewanderer
Hexagontegel keuken
Mrs Polka-dot
Hexagontegel wit gang
Housetweaking

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Een gedachte over “Trend: Hexagon tegels

  1. FreemanBig schreef:

    Hello. Very interesting article but it’s hard to find interior32.nl in search results.
    You are out of google’s top ten, so you can’t expect big traffic.
    You need high quality backlinks to rank in serps. And you can get them for
    free, just search in google: fasrixo’s tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.