Macrame hangers

Trend: Macramé-hangers

Macramé is iets wat hip was in de jaren ’70, maar tegenwoordig zie je macramé steeds vaker terugkomen. In plantenhangers, maar ook als wandkleed. Misschien heb je deze al eens ergens gezien bijvoorbeeld op Pinterest of Instagram. Laatst kwam ik op Instagram een geweldige macramé-hanger tegen en ik.ben.fan.

Ik kwam een foto tegen van teddyandwool en zij maakt zelf de prachtigste wandkleden van macramé. Ze blijkt deze ook nog te verkopen op Etsy. Nadat ik deze foto’s had gezien ben ik verder gaan zoeken of ik nog meer inspiratie hiervan kon vinden en je komt echt de mooiste creaties tegen! Je vindt ze eigenlijk in alle soorten; hele grote, kleinere, hangers met kralen (of andere accessoires) erin verwerkt, met kwastjes of waarbij de onderkant in een kleurtje is geverfd (zogenaamde dip-dye).

Deze trend past ook echt helemaal bij de zomer, het geeft een beetje het Ibiza-gevoel. Vrolijk je woonkamer, slaapkamer, gang of terras op met een prachtig wandkleed. Zoals je op onderstaande foto’s ziet kun je een macramé-hanger ook heel leuk combineren met andere muurdecoratie of hang er meerdere bij elkaar.

Nu het eindelijk echt zomer is kun je met deze accessoire het zomergevoel nog meer versterken! En mocht het weer deze zomer weer eens niet helemaal will meewerken, kun je dan  lekker zelf de zomer in huis halen met deze leuke wand-hangers!

macrame-hanger kwastjes
Etsy
macrame-hanger groot
Sally England
macrame-hangers zwart en grijs
Homey Oh My!
macrame-hanger grof
Macro Macrame
Macrame-hanger dip-dye
Oleander and Palm
macrame-hanger wit
Oh the sweetest things

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.