Trend: zwarte kranen

Als je een kraan voor in je keuken of badkamer uitzoekt is er meestal niet veel keuze in het materiaal. Eigenlijk is een kraan of een douchekop altijd van roestvrijstaal of van chroom, een andere keuze is er nauwelijks. Tot nu, want matzwarte kranen zijn nu helemaal hip. Op de Vtwonenbeurs was deze trend te zien en ik ben helemaal fan! Hoewel een kraan van chroom heel chique uitziet en een roestvrijstalen kraan een moderne look in je keuken of badkamer realiseert, geeft een zwarte kraan toch nét dat beetje extra ‘umpf‘ om je ruimte helemaal af te werken.

Een zwarte kraan of douchekop geeft een industrieel en stoer effect en ze geven een aparte (op een goede manier) twist aan je badkamer of keuken. Combineer je zwarte kranen met witte hexagon tegels (ook helemaal hip op dit moment) of met wit marmer. Op die manier komen de kranen extra goed uit en worden het echte eyecatchers in je badkamer. Kleed de badkamer aan met zwarte accessoires en voila, je minimalistische stoere badkamer (of keuken) is helemaal af.

Ik heb foto’s geselecteerd van de mooiste zwarte kranen in badkamers en keukens. Wat vind jij van deze trend?

Desire to Inspire

Dieter van der Velpen

Wellard architects

Source unknown

Remodelista

Stein van Rossem

Whiting architects

Ben jij helemaal fan na het zien van deze foto’s? Bij Rutters & Smits Bouwmaterialen & Tegelhandel B.V.zijn ze altijd op de hoogte van de laatste trends op tegel- en sanitairgebied. Natuurlijk hebben zij dan ook deze zwarte kranen in hun assortiment opgenomen.

Liefs, Dewi
∴ Follow me on Instagram & Facebook ∴

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.